Vélemények

A Lazar Project szolgáltatásai egyediek és különlegesek.
Ne csak olvass róla, tapasztald meg, amiről mások beszélnek!

Egy olyan nexus alakult ki a fiam és Pali közt, amit csak nagyon kevesen tudnak elérni, pláne hogy azért a korkülönbség sem elhanyagolható köztük. Fiam ma már Hollandiában focizik, de az ide vezető út hosszú és viszontagságos volt. Pali segítsége nélkül nem hiszem hogy eljutottunk volna idáig. Megerősödtünk mentálisan megannyi krízishelyzetet megoldva közösen!
Varga Zsolt
Nekünk is megvolt az első konzultáció. Először azt hittem nem lesz könnyű összehozni, mert messze lakunk Bp-től és szabad időnk is alig van, de Pali nagyon rugalmas volt. Az első benyomásom tehát máris pozitív volt, és ez nem változott a konzultáció alkalmával sem. Új információkkal és megerősítésekkel tértem haza és már alig várjuk a következő lépéseket.. Mindenkinek csak ajánlani tudom a LP-t!
Fazekas Margó
Az első konzultáció után már várom a következőt. Azt érzem sokat fogunk tudni fejlődni Pali segítségével.
Cser Attila
Nagyon pozitív személyiség, mindenkinek ajánlom aki esetleg bizonytalan, hogy jó döntéseket hozott-e gyermekével kapcsolatban.
Szabó-Zsámboki Hajnalka
Egy kiváló embert ismertünk meg, magasfokú szakmai tudással és érzelmi intelligenciával. Megbízható, és egyenes, olyan élőben, mint a posztjaiban. Nekünk nagy öröm, hogy találkozhattunk személyesen. Még van remény az utánpótlás nevelésben!
Ősi Lona
A mi nap azt beszéltük a feleségemmel látva ezt a jelentős előrelépést, hogy ha idáig (1,5hónap alatt) ennyit fejlődött akkor mi lesz később. A fiam már most mondja, hogy 3 hónap után tovább folytatná, ha lehet.
Fazekas Tamás
Szerintem minden sportolónak szüksége van egy ilyen segítői háttérre, mert saját élsportolói tapasztalattal még hitelesebb a tanács, a segítség.
Némethné Kollár Tímea
Mindenkinek ajánlom, kellemeset “csalódtunk” , nagyon sok jó ötletet, tanácsot adott nekünk sportoló fiúnkkal kapcsolatban! Köszönjük szépen!
Kincses Szilvi
Inspiráló személyiség. Előbb-utóbb minden szülő szembekerül kisebb-nagyobb problémákkal, nehézségekkel. Ajánlom őt azoknak, akik odafigyelnek gyermekükre és támogató környezetet szeretnének kialakítani nekik, ahol saját képességüknek megfelelő ütemben fejlődhetnek sportágukban. Pali szerintem nagyon intelligens ember, élsportolói tapasztalattal, önfejlesztési igénnyel. Óriási segítség és támasz lehet sok sportoló növendék számára.
Varga Krisztián
Az élet minden terén sokat számít egy külső, de értő szemlélő véleménye és meglátása, esetleg "csak" megerősítése abban, hogy jó úton járunk. Én soha sem sportoltam versenyszerűen, ezért nagyon foglalkoztat minden olyan kérdés, hogy hogyan élheti meg ezt a fiam, nem nyomják-e agyon az elvárások, vagy éppen nem túl alacsonyak-e? Hogyan teljesíthet jól a sport mellett az iskolában is? Úgy érzem, nagyon jó edzők, csapattársak és támogató szülők mellett sem árt néha egy külsős segítő. Kiváncsian várom a lehetőségeket 🙂 Sok sikert a munkához!
Árvai Zsuzsa
Pali egy fantasztikus egyéniség! Hiteles hiszen élsportoló volt hosszú évekig, illetve tudatos, empatikus, intuitív és nyitott. Közvetlen és bizalmat áraszt magából, ami a gyerekekkel – és a szüleikkel – való munkájában biztos vagyok benne, hogy maximálisan segíti. Beszélgetésünk után mosollyal az arcomon mentem haza: Van még remény!
Kosi-Kelly Anikó
Nagyon segítőkész csapat, kedvesek, van hozzáértés is! Köszönjük a segítséget remélem hasznunkra lesz. Később jelentkezünk az eredményekkel.
H. Szelei Márti
Profi, lelkiismeretes támogatás, együttműködés és figyelem Palitól és az egész csapattól. Örülök, hogy rátaláltunk erre a programra, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné gyermeke fejlődését szakemberek segítségével is erősíteni. A legjobb helyen jár!
Kontics Mónika
Mi a technikai fejlődés lehetőségét kerestük. Bár nem a szokványos kéréssel jöttünk, Pali meghallgatott, végiggondolta, megbeszélték a kollégájával és beillesztettek minket a programba.Gabi edzéseit imádja a fiunk. Rugalmas, lendületes, profi csapat! Örülünk, hogy megismerhettük őket.
Lippai Nelli
Köszönjük szépen a sok segítséget, amit kaptunk! Most ért véget a program, amiben a fiam részt vett. Minden alkalommal felszabadultan, mosolyogva jött ki a coachingokról legyen az online, vagy személyes találkozás. Minden adott: szép környezet, nyugodt légkör és nem utolsó sorban sport coachuk személyisége, hogy a gyerekek fejlődjenek.A coachuknak olyan kisugárzása van, hogy a legzárkózottabb kamaszt is megnyitja. 😊 Olyan tanácsokat kaptunk, olyan gyakorlatokat tanult a fiam, amelyek által már most tapasztalható a pozitív változás az önbizalmában, motivációjában, hozzáállásában, tudatosságában. Hiszen nem csak fizikailag kell felkészültnek lenni egy sportolónak, hanem mentálisan is, hogy bírja a stresszt, jól kezelje a versenyhelyzetet és az esetleges kudarcokat fel tudja dolgozni. Paliék profi szakemberek, programjukat ajánlom mindenkinek, aki komolyan sportol. 😊
Németh Szilvia
Ádám fiam közel egy évvel ezelőtt kezdte Palival az első programot, melyet közvetlen követett egy második is. Annak ellenére, hogy volt 2 sajnálatos sérülés, valamint a koronavírus okozta 3 hónapos szünet, Ádám, Palinak és csapatának köszönhetően óriási pozitív változáson ment keresztül szinte minden területen. Mentális, erőnléti, regenerációs és egy fantasztikus tanári elhivatottságú fiatal edzőtől technikai edzések keretében. Azt, hogy Ádám ügyes már korábban évekkel ezelőtt is tudtuk szakemberek visszajelzéseiből. De a hőn áhított szintugrás valamiért nem sikerült. Valami hiányzott de nem tudtuk mi. Ma már tudjuk. Pali és a csapata által kidolgozott program. Ez a program tényleg fantasztikus. Hihetetlen ahogy Ádám átformálódott. Oly annyira, hogy most már bejelenthetem, sikerült a szintugrás. Méghozzá nem is akárhová! Egy nagy múltú akadémiával rendelkező fővárosi egyesülethez. Azon belül ott pedig nem akárhová. Ádám 16 évesen a 19 évesekkel és a felnőttek második csapatával edz és jár mérkőzésekre. Remélem a magyar labdarúgásban egyre többen látják majd, hogy az ilyen fajta egyéni képzés elengedhetetlen ahhoz, hogy kiváló labdarúgók legyenek hazánkban. Evvel a programmal nem csak a kimagasló képességűek lehetnek hatalmas előnyben, hanem azok is akik szorgalmasan edzenek napról napra és ehhez kapják pluszban ezt a képzést. Remélem szakembereink segítenek majd minél több sportolót Palihoz is eljuttatni. Valamint a több kiadott fórum alapján sok szülő segíti majd ebben gyermekét. Mi nagyon örülünk, hogy megismertük őt akire ma már szinte családtagként gondolunk. A változáshoz tettek kellenek és ebben nekünk szülőknek nagyon nagy szerepünk van. A labdarúgásunk csak így juthat vissza oda ahol régen volt, a világ elitben.
Fazekas Tamás
8 éves fiamnak kerestünk egy olyan lehetőséget, amivel támogatni tudjuk sportoló pályafutásának elindulását. Még nagyon az út elején járunk, de hálásak vagyunk, hogy megismerkedtünk Pállal és lehetőséget biztosított nekünk a programjában. Rendkívül meggyőző és felkészült csapattal találtuk magunkat szemben és pont megkaptuk azt a támogatást és biztatást ami a fiam korának megfelelő. Bízom benne, hogy egy hosszú és közös út előtt állunk! Legalább akkora sikert és eredményeket kívánok Lázár Pálnak és a sportoló elit programnak, mint amit anyai szívem gyermekemnek!
Pintér Szilvia
11 éves fiamnak önbizalomhiánya volt, és emiatt kerestük fel Paliékat. Eleinte "csak" az élet más területein mutatkozott meg, de idővel a pályán is, az edző is jelezte felém. Nem mert belemenni a helyzetekbe, és így nem tudta megmutatni, mire képes. Sport coachoz kezdtünk járni mentális képzésre. Már az első három alkalom után látni lehetett a pozitív változást rajta és azóta is egyre bátrabb, egyre jobban bízik saját magában (és ez nem csak a sportban mutatkozik meg). Nagyon hálás vagyok érte. 😊 Folytatjuk tovább a munkát, és remélem ezzel támogatni tudjuk abban, hogy elérje, amire vágyik ❤
Burger Móni
Gyermekünk fejlődését támogatva komplex dologban gondolkodtunk, így találtunk rá a Lazar Project-re. Nagyon jó döntést hoztunk, mivel látványos fejlődést tapasztalunk minden téren. Szuper, segítőkész, rugalmas csapat. Köszönjük az eddigi munkátokat! Külön köszönet Sport coachuknak, Balázs mindig nagyon várja a foglalkozásokat🙂
Magyarné Gerzsánszki Viktória