Erőnléti edzés

Célunk, hogy a fiatalok fejben stabilak, erősek és kiegyensúlyozottak legyenek, valamint, hogy ez rövid időn belül már látható is legyen a karrierjükben és magánéletükben egyaránt.

eronleti-edzes

Jobb teljesítmény az erőnlét fejlesztése által?

Sok olyan hiányossága lehet egy fiatalnak, amit a csapatedzések, csoportos erőnléti edzések nem tudnak megfelelően pótolni, és kerül ezért hátrányba a fiatal. Legyenek ezek a hiányosságok pl, gyorsaság, koordináció vagy például párharcok területén.

Egy fiatal is lehet sokkal erősebb, gyorsabb társainál, ha megfelelően egyénre szabottan foglalkoznak vele.

Magyarország első olyan csapata vagyunk, akik kizárólag utánpótlás sportolók fejlesztésével foglalkoznak, és elmondhatjuk, hogy nálunk nincs nagycsoportos foglalkozás.

Erőnléti felkészítésünk azon fiataloknak szól, akik szeretnének stabilak és gyorsabbak lenni, valamint sokkal erősebbek lenni a párharcokban.

A többlépcsős felmérés után állítjuk össze az egyénre szabott programot, ahol a hétről-hétre való munkának köszönhetően, egyre erősebbnek és magabiztosabbnak fogja érezni magát a fiatal.

A foglalkozások következményeként egy gyorsabb, koordináltabb, robbanékonyabb, párharcokban erősebb, jobb állóképességgel rendelkező sportoló válik a versenyzőből.

Kik vagyunk mi, és kik felelnek az erőnléti részlegünkért?

Csapatunkat 2020. január 6-án alapítottuk. 10 szakemberrel dolgozunk, és 6 területen fejlesztjük gyerekeinket sportágtól függetlenül.

Utánpótlás fejlesztő csapatunkat és programunkat Lázár Pál korábbi válogatott sportoló hozta létre.

Erőnléti téren immár lefedjük egész Budapestet köszönhetően két partnerünknek a Movement Lab Bp csapatának és az RSports Performance Studio and Fischer Sport Academy-nek.

Az évek alatt rengeteg válogatott és olimpiai sportoló fordult meg partnereink keze közt.

Lazar-Pal
Lázár Pál
6x-os magyar válogatott, 2x-es magyar bajnok

Nem a te hibád szülőként, ha esetleg azt látod gyermekeden, hogy vannak kisebb-nagyobb hiányosságai. Az egyesületek feladata lenne az egyéni hiányosságok pótlása egyénre szabottan.

Sok szülő nem tudja azt, hogy gyerekkorban mennyire fontos az alapokat lefektetni erőnléti téren is, hogy később ne alakuljon ki olyan „probléma”, amit már nagyon nehéz minőségi szinten megoldani (visszafordítani a jó irányba), legyen az koordináció, futótechnika vagy éppen gyorsaság és erő terén.

Mi nem mondjuk azt, hogy minden egyes sportolóból országos bajnokot, válogatott sportolót faragunk!

Viszont azt elmondhatjuk, hogy a felmérés után, ha a látható elakadásokkal szisztematikus módon elkezdünk közösen hétről-hétre dolgozni, akkor idővel a fiatal egyre stabilabbá válik, egyre jobb teljesítményre lesz képes, és így közelebb is kerül céljai megvalósításához. (Nagyon sok szép eredményünk van gyerekekkel, családokkal.)

Azt azért mindenki tudja, ha egy gyermeknek karrierbeli vagy magánéletbeli nehézsége van, akkor az szinte az egész család életére napi szinten kihatással tud lenni.

Sokan voltak már nagyon mélyen is, mert esetleg erőnléti téren volt elakadás, és nincs annál szebb dolog, amikor azt látjuk, halljuk, hogy az adott család egyre jobban kilábal a nehézségből, majd teljes mértékben megváltozik az életük, mert a hiányosságokat elkezdtük pótolni, és ezáltak a gyermek egyre jobb és jobb teljesítményt nyújtott.

Ha még nem győztünk volna meg, olvasd el az egyik szülő visszajelzését:

Örülünk annak is, hogy egyre több szakember szeretné az utánpótlás sportolókat segíteni egyre több területen.

Viszont mi úgy véljük, hogy a magyar utánpótlás sportolóknál sokkal hatásosabb tud lenni az, ha egy olyan szakember foglalkozik velük, aki a szakmai részén túl, (él)sportolói tapasztalattal is rendelkezik.

Azt gondoljuk, hogy sosincs késő ahhoz, hogy egy utánpótlás sportolót elkezdjenek fejleszteni, és hogy szintet tudjon ugrani a karrierjében.

Sokszor felnőtt élsportolók is azt tapasztalják, hogy bizonyos készségek elsajátítása, bizonyos erőnléti edzések után jóval hatékonyabban tudnak teljesíteni, és lesznek gyorsabbak erősebbek a versenyek során.

Szülőként sose habozzunk külső segítséget kérni akkor, amikor azt látjuk, hogy gyermekünknek hiányossága van erőnléti téren.

Sok szülő azt hiszi, hogy elég az amit a gyermeke megkap egyesületi szinten, viszont az esetek többségében kiderül, hogy közel sem kapja meg olyan minőségben a segítséget, amilyen szinten valójában meglehetne oldani az adott nehézséget, elakadást.

Az elmúlt években több magyar sportoló is ért el kiugróan magas eredményt, de véleményünk szerint ennél jóval többre is lehetnénk képesek akkor, ha megfelelően segítenének a sportolóknak egyénre szabottan, egészen már gyerekkortól kezdve.

eronleti-edzes

Mire számíthatsz a velünk való munka során?

Amikor csapatunkkal elindultunk az utánpótlás fejlesztés útján, éreztük és bíztunk benne, hogy nagy lökést tudunk adni egy sportolónak azzal, hogy ha hiányosságaikat pótoljuk, vagy éppen a nehézségeiket pedig együtt megoldjuk.

De a szülői és sportolói visszajelzések alapján merjük mondani, hogy sokkal többet adtunk a családoknak, mint „szimpla“ karrierbeli fejlődés, szintugrás.

Azt látjuk az eddigi 1000+ foglalkozás alapján, hogy ha pedagógia érzékkel (is) rendelkező, felkészült szakemberek foglalkoznak a fiatalokkal és szüleikkel, akkor az nemcsak a karrierjükre, hanem a magánéletükre, azon belül az egész család életére is nagyon pozitív hatással van.

Nem mellesleg a gyerekek egyesületeikben elért pozíciójuk, és teljesítményük is jóval magasabb lesz mint korábban, és ennek köszönhetően céljaikhoz is egyre közelebb kerülhetnek.

Mi azért jöttünk létre, hogy hozzá segítsük a céllal rendelkező utánpótlás sportolókat (a szülők által is), hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni a karrierjükből azáltal, hogy minden egyesületi hiányosságot pótolunk, amivel nem csak hullámzóan, hanem fenntarthatóan magas szinten teljesítő élsportolókká is válhatnak.

mentalis-fejlesztes

Hasznos információk az erőnléti edzésről

Időpont:

Hétfőtől – vasárnapig az előre egyeztett időpontokban.

Árak:

Erőnléti felmérés, edzés: 14.000 Ft (60-75 perc)

Helyszín:

Ahol a családnak közelebb van:

  • I. kerület – Budapest – Márvány utca 17.  2. emelet 
  • XV. kerület – Budapest – Nádastó u. 52 
Fizetési módok:

Személyesen vagy utalással.

Amennyiben kérdés merülne fel benned, akkor keress minket bátran a lenti elérhetőségeink bármelyikén!