Szülői konzultáció

A 60 perces konzultáció után a szakembereink és a szülők is nagyobb rálátást kapnak, hogy mi az esetleges hiányosság a sportoló gyermek karrierjében vagy éppen magánéletében.

szuloi-konzultacio-elakadas

Elakadások, nehézségek az út során

Sokan érezhetitek úgy magatokat szülőként, hogy a gyermeketek nem kap meg minden segítséget az egyesülettől, legyen az akár egy kisebb vagy éppen nagyobb elakadás.

Többen vagytok úgy is, hogy gyermeketek nem kerül be az egyesület általi tehetséggondozó programba, vagy ha éppen be is kerül, nem egészen azt kapja fejlesztés terén, amit ígértek nektek.

Vannak olyan történetek felnőtt emberektől, hogy fiatalon ígéretes sportolók voltak, de egyszerűen fejben nem voltak jó állapotban ahhoz, hogy stabilan magas szinten tudjanak teljesíteni, nagy volt bennük lámpaláz, meccsdrukk, szülői/edzői elvárás, és ezt nem tudták megfelelően kezelni.

Vagy volt olyan, aki súlyproblémákkal küszködött, és akkoriban nem mondták el nekik, hogy mi az az étel, amit fogyasszon esetleg, mi az amit nem. Lehet teljesen más akadály is, de a „lényeg“, hogy nem tudtak neki segítséget nyújtani a körülötte lévők.

Gyakori szülői tévedés az, hogy elég, amit az edzésen kap a gyermek 75-90 perc alatt!

Mi úgy gondoljuk, hogy itthon a szülőket is informálni kell azzal kapcsolatban, hogy mivel tudják sportoló gyermeküket a lehető legjobb módon segíteni a pályán kívül, „otthoni környezetben“ (is), hogy plusz hátteret biztosítsanak táplálkozás, regeneráció, motiváció, vagy esetleg más szempontból.

Mégis kiknek szól ez a konzultáció?

Neked találtuk ki, hogy ha:

Nem egy előadást tartunk számotokra, hanem a gyermeketek „egyesületbeli helyzetét“ egyénre szabottan mérjük fel.

Ezután majd körvonalazódni fog számodra, hogy mik azok a létfontosságú területek, amik befolyásolják sportoló gyermeked karrierjét, valamint, ha egy nagyobb elakadással érkeztek, akkor remélhetőleg sok-sok hasznos információval fogunk majd nektek szolgálni.

De kik vagyunk mi, akik összeállították a Szülői konzultációt?

Anyagunkhoz hozzájárult alapítónk, Lázár Pál (korábbi válogatott sportoló, kétszeres magyar bajnok a DVSC és Videoton csapatával.), csapatunk partnere a Superfoods dietetikusa, valamint Sport coachaink.

Hogyan kezdtük el 2019 nyarán? Szülői konzultációként tartottuk meg első „találkozóinkat“, azóta a rengeteg tapasztalat, sikertörténet, pozitív visszajelzések vezettek el minket oda, hogy létrehozzuk számotokra a Szülői konzultációt. Hisszük, hogy ti is szülőként nagymértékben hozzájárulhattok gyermekeitek teljesítményéhez.

Mi szimplán azt szeretnénk, hogy megszűnjön az, ami pl. korábban sokszor előfordult: egy sportoló elakadása esetén nem segítettek neki a megfelelő időben a megfelelő szakemberek, ezért sajnos nem jó irányt vett a karrierje.

Vagy éppen ígéretes sportolói karrierek azért mentek „tönkre“, mert nem volt felkészítve a szülő, aki észrevehette volna az esetleges hiányosságot.

Célunk az, hogy ilyen esetek mostantól ne történhessen meg, vagy legalábbis jóval kisebb számban forduljon elő, és egyre több sportoló tudja beváltani a fiatalkorban hozzáfűzött reményeket!

lazar-project-csapat
Mi történik a 60 perces konzultációnk alkalmával?
  • A csapatunk által összeállított kérdéssor alapján állapítjuk meg, hogy az 5 karrierrt befolyásoló kritikus tényezőből /Mentális állapot – Táplálkozás – Erőnlét – Regeneráció – Egyéni képzés / milyen szinten áll a sportoló.
Mit kap a szülő a konzultáció közben/után?
  • Közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy lássuk, mi a jelen lévő elakadásnak a gyökere.
  • Nagyobb rálátást, hogy mi az, ami hiányozhat egyesületi oldalról.
  • Lehetőség nyílik arra, hogy ha hiányzó területek merülnének fel, akkor a csapatunk szakemberei rövid időn belül pótolni tudják azt.
Ha még nem győztünk volna meg, olvass el pár szülői visszajelzést:

Hasznos információk a konzultációról

Konzultáció díja:

16. 500 Ft. (60 perc)

Időpont:

Hétfőtől – vasárnapig, az előre egyeztetett időpontban. (1 hónap maximum 20 család.)

Helyszín (élőben vagy online):

Online: Videóhíváson keresztül

Személyesen: Budapest 14. kerület – Öv utca 129. (Parkolás: Ingyenes). A 100 méterre található zöld terület mellett mindig van szabadhely.

Fizetési módok:

Személyesen vagy utalással.

A szülői konzultációt követően, nem mindenesetben, de előfordulhat, hogy azt látjuk, hogy szükséges a gyerkőccel való személyes találkozó (mentori konzultáció) is, aminek időtartama hasonlóképpen kb. 60 perc, és a díja is hasonlóképpen 16.500 ft. Ezt természetesen. a szülői konzultáció végén, ha szükségesnek véljük, akkor jelezzük a szülőknek.

Amennyiben kérdés merülne fel benned, akkor keress minket bátran a lenti elérhetőségeink bármelyikén!